torsdag 10 januari 2013

Sov sött fina Melvin
Vi kommer sakna dig!!!

Melvin opererades för Bråck i ändan precis innan jul. Det verkade först som om operationen gick bra, men tydligen inte. Det som opererats hade gått upp och nu hade han även fått infektion.

Det skulle krävas direkt opration för att fixa m infektionen och sen ny operationen för bråcket. Sannolikt att den skulle lyckas var sådär. Vi ville inte att vår vovve skulle få ha ont mer och vi ville inte att han skulle behöva gå igenom fler stora operationer, så vi bestämde idag, för några timmar sen, att han skulle få somna.

Det hela kom ganska överraskande och det känns väldigt lessamt. Melvin skulle fylla 11 den 8 feb. Han har klarat sig igenom mycket, så nu var det kanske hans tur.

Det känns jobbigt att inte få kunna vara hemma och ta farväl av världens sötaste kille!!!


posted in an instant moment

posted in an instant moment

5 kommentarer:

 1. Vi tänker på er!! Kram från Bylanders i Rydebäck

  SvaraRadera
 2. Usch fy va tråkigt! Tänk när jag sprang ut barfota i bara kallingarna och jagade honom en sommarmorgon. Vi kommer sakna honom. Kram fam Carlséns

  SvaraRadera
 3. Ja, vad tråkigt. Världens snällaste hund!! Vi träffade Melvin förra veckan och då verkade han trött, men kelet som vanligt. Han har ju råkat ut för mycket och kanske har han det bättre där han är nu. Hoppas ni har har det bra och kan njuta av er semester, trots sorgen.
  Många kramar Mamma o Hans

  SvaraRadera
 4. Tack det värmer! den vovven har ju engagerat många personer.
  @Patrik, det var lite roligt när Anna råkade släppa ut honom och du fick ut och springa barplatt i kallingar. "nu är du skyldig mig en..."
  Det är många som råkat släppa ut honom. Även jag och brossan, på fyllan en natt i okt. Då trodde jag verkligen att han försvunnit.

  Bonilla blev superlessen igår, tappade matlusten och ville bara sova. Den lilla vande sig snabbt vid den nya statusen, men har massor med frågor. Det hade hon om Buddah också.
  Jaa vi får njuta i alla fall! Vi ska göra vårt bästa. Om man ska njuta så är vi nog snart på bästa tänkbara stället.

  SvaraRadera
 5. Ja det blir lite tomt här på Gårdsvägen utan Melvin. Saknar honom! Barnen blev också ledsna när jag berättade om det. Jesper var lite gullig och började prata med Gud: "Gud Kristus gör så att Melvin lever igen."
  Kramisar från oss!

  SvaraRadera