lördag 2 mars 2013

Då var den på plats igen :-)


My gaad, ett tag trodde jag aldrig att jag skulle få ihop den. Avancerat där bakom till. Nu funkar skummaren hyfsat i alla fall. Inte helt säker på vad jag gjorde, men ibland räcker det med kärleksfull omsorg verkar det som. Jag blir rätt otrevlig när jag meckar, liksom okontaktbar, det fick T erfara igår när han var här och hämtade upp Bonillas kompis E. Normalt fikar vi ju då, men dels var ju maskinen sönder och dels var jag ju fokuserad!!! Så idag fick vi ta igen det med fika. Och han tyckte det var mkt fint att vi fick pratat litet :-) Ja sån e jag...när jag har tekniskproblem blir jag svår.
Värmelådan som sitter under (tidernas onödigaste köp, kanske använd max 7 ggr på 7 år) fick sig också en städning. När jag skulle torka sladden gick jordfelsbrytaren. Givetvis har mössen varit och snaskat på sladden.... Eftersom det ver ett så onödigt köp så blir det ingen ny låda. Det får bara bli en låda helt enkelt. En Godislåda, precis som den varit hela tiden! Kul att veta att jordfelsbrytaren funkar.
Undrar vilken pryl som skall gå sönder härnäst? Tror det är 7års krisen..Ibland är bo på landet charmigt, ibland önskar man att man bodde i en ny bostadsrätt, förseglad från alla typer av gnagare och andra läbbiga djur. Där varje vinkel var rät, ett tipptopp nytt supereffektivt värmesystem och nykaklade badrum med rätt fall.
Å andra sidan älskar jag mina träväggar där jag slipper använda plugg och kan spika hejvilt!

2 kommentarer:

  1. Nu när du är klar kan du komma över och laga min kaffemaskin också. Som tack för hjälpen kan du få en kopp kaffe.

    SvaraRadera
  2. Såklart ska jag försöka laga din maskin också. Kaffe e alltid trevlig!!!

    SvaraRadera